!-- Global site tag (gtag.js) - AdWords: 1071478885 -->
top

Jeres egen Lean uddannelse

All-in: Få Lean ud i alle kroge.

Udvikling af en Lean kultur kræver, at man har et vedvarende fokus på at sprede viden om  tankegangen og værktøjer ud i alle kroge  af organisationen. Adgangen til denne viden skal  ske på en billig, fleksibel og pædagogisk måde. Derfor har vi transformeret vores Lean Agent uddannelse til E-læring, så medarbejderne lærer Lean når de har tid og i deres eget tempo.

Uddannelsens indholder de samme emner som vores traditionelle Lean Agent uddannelse - se her. Den er opbygget i moduler hvor hvert modul indeholder  lærerbog,  Video gennemgang, suplerende materiale i form af videoer, litteratur mv. samt testmateriale i form af quizzer og opgaver. 

Uddannelsen fås i 2 udgaver:

Lean Agent Basic

er et helt igennem "Gør set selv" kursus. Man får stillet vores E-learning system til rådighed, herunder mulighederne for løbende "selvtest" med automatisk feed-back. man kan tage certificeringstesten og ved tilkøb eksamen i akademimodulet Lean ledelse i praksis

Lean Agent Flexs

er for dem der selv vil bestemme hvornår du skal træne i Lean, samtidig med at du har mulighed for at kommunikere med medkursister, være i dialog med underviser samt løse opgaver med personlig feed-back. For dem der ønsker individuel fleksibilitet kombineret med interaktion og dialog. Også her  afsluttes med certificeringstest med mulighed for tilkøb af eksamen i akademimodulet Lean ledelse i praksis.

Begge udgaver kan tilpasses Jeres organisation såvel design -, indholds- og driftsmæssigt. Dette betyder at I med udgangspunkt i en af de 2 udgaver i realiteten selv kan skabe Jeres egen Lean uddannelse med nøjagtig det indhold som passer til Jer. 

En anden mulighed er at I kan vælge direkte at bruge en af standardudgaverne og reservere et antal pladser. Dette sker efter et klippekortsystem. Nedenfor er eksempler på priser med udvalgte antal klip:

Lean Agent Basic: 10 klip:15.000 kr. 50 klip: 60.000 kr. og 100 klip: 105.000 kr.

Lean Agent Flexs: 10 klip: 25.000 kr. 50 klip: 100.000 kr. 100 klip: 175.000 kr.  

Se uddannelsen 

Vi giver gratis adgang til grundsystemet i 7 dage 

Kompetenceforum ApS. 
Den kreative Matrikel, Garnisonen 38  
4100 Ringsted Tlf. 7023 6050

  


 
© 2019 Kompetenceforum ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3
Designed by RTEAM