!-- Global site tag (gtag.js) - AdWords: 1071478885 -->
top

Få færre, kortere og bedre møder.

I gennemsnit bruger ledere og nogle medarbejdere næsten 30 pct af arbejdstiden på møder: Står tidsforbruget i forhold til resultatet !

Det at mødes for at løse udfordringer eller ”holde maskinen i gang” ligger dybt i vores kultur Undersøgelser viser at ledere og mange medarbejdere i gennemsnit bruger næsten 30 pct. af deres arbejdstid på møder. Det er fint hvis tidsforbruget står mål med resultatet, men det er desværre sjældent tilfældet.

Alle kender til at sidde i et møde, med den klare fornemmelse at her sker intet. Samtidig er konsulentbranchen og litteraturen fuld af gode råd om hvordan man kan speede op. Det er derfor et paradoks at vi bruger så meget tid på møder når vi inderst inde ved bedre.

Kompetenceforum har udviklet en workshop til at få færre, kortere og bedre møder.
Workshoppen kan bruges  i forhold til det enkelte mødefora eller mødestruktur. På workshoppen  analyseres  de eksisterende møder  med Lean værktøjer og der opstilles forbedringsmuligheder og handleplaner for de fremtidige møder.

Workshoppen foregår on location. Den har en varighed på 4 timer. Forinden afholdelse af workshoppen kommer vores konsulenter ud dels med henblik på at skaffe baggrundsoplysninger, dels for at aftale det konkrete forløb af workshoppen.

Pris  15.000 kr. ekskl.  moms og transport.

Hør mere: Kontakt Lars Tegl Rasmussen på 7023 6050 eller email:  Lars@kompetenceforum.dk

 

Kompetenceforum ApS. 
Den kreative Matrikel, Garnisonen 38  
4100 Ringsted Tlf. 7023 6050

  


 
© 2019 Kompetenceforum ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3
Designed by RTEAM