!-- Global site tag (gtag.js) - AdWords: 1071478885 -->
top

Når du har tid og i dit tempo

E-lærings kurser

If the learner has not Learned - the teacher has not taught 

Vil du have kompetenceudvikling når du har tid og i dit tempo så er E-læring lige noget for dig. Vores kurser er opbygget efter Toyotas principper for læring - se ovenfor. Kurserne er   interaktivt så deltagerne lærer gennem praktiske øvelser og opgaver. Materialet består af af lærerbøger, instruktionsvideoer, øvelser, opgaver guizzer og tester. Altsammen så du til enhver tid har check på din viden. Der er mulighed for kommunikation med  andre deltagere og instruktør. Kurserne afsluttes med certifikat og i nogle tilfælde også en formel akademi eksamen med ECTS. 

Projektleder i Procesoptimering 

På denne praktiske projektlederuddannelse lærer du at lede arbejdet med optimering af jeres arbejdsprocesser. Uddannelsen er opbygget omkring vores Lean Agent uddannelse. Den bygger således på vores pædagogiske erfaringer med at uddanne over 2.000 projektledere. Uddannelsen er tilpasset  E-lærings mediet således at der er lagt vægt på mulighederne for en aktiv medvirken - kun derved sikres  mulighederne for et optimalt udbytte. Uddannelsen fås i 2 udformninger:

Lean Agent flexs

.Lean Agent®  Flexs er for dig der selv vil bestemme hvornår du skal lære, samtidig med at du har mulighed for at kommunikere med medkursister, være i dialog med underviser samt løse opgaver med personlig feed-back. Med andre ord er det uddannelsen for dig der ønsker individuel fleksibilitet kombineret med interaktion og kommunikationsmuligheder.

Lean Agent Basic

 Lean Agent® Basic er et helt igennem "Gør set selv" kursus. Du får stillet vores E-lærings system til rådighed, herunder mulighederne for løbende "selvtest" med automatisk feed-back. Du  kan tage  certificeringstesten og ved tilkøb eksamen i akademimodulet Lean ledelse i praksis.

Deltagere i optimeringsprojekter.

 Kurset er egnet til medar bejdere der skal indgå i optimeringsprocesser hvor der ønskes et fælles og kontrollerbart kompetenceniveau om værktøjer. 

Minikursus i de 7 spildformer - gratis.

Kurset er en lille prøve på hvordan det er at  arbejde med kompetenceudvikling gennem e-læring.  Der er fokus på de 7 spildformer og mulighed for certifikat.

Kompetenceforum ApS. 
Den kreative Matrikel, Garnisonen 38  
4100 Ringsted Tlf. 7023 6050

  


 
© 2019 Kompetenceforum ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3
Designed by RTEAM