!-- Global site tag (gtag.js) - AdWords: 1071478885 -->
top

Lean Master

"Det har været en fornøjelse. I ved hvad I taler om.
Aktuelt og brugbart Indhold og godt selskab. 
Fint med både omgivelser og fortæring.

Tusind tak for denne gang"

LeanMaster - fokus på projektledelse og forandringsledelse

Lean Master - en uddannelse på sort bælte niveau.

På denne uddannelse  får du den fulde palette af Leanværktøjer således at du vil være i stand til at udøve forandringsledelse i organisationer med basis i fælles ejerskab. Du vil kunne skabe mere abejdsglæde ved at "lette" medarbejdere" for overflødigt arbejde  så de kan fokusserer på det de er gode til. Samtidig vil du være med til at skabe en sundere forretning med en bedre bundlinie.

Lean Master-uddannelsen er en lederuddannelse for dig, som står i spidsen for at planlægge og gennemføre forandringsprojekter, og som løbende arbejder med at udvikle organisationen og arbejdsgangene for at sikre effektivitet og produktivitet. Du har en vis erfaring med Lean, men ønsker dybere viden om processer og mere avancerede værktøjer, fordi det vil kvalificere dit arbejde yderligere. .

Som Lean Master opnår du kompetence til at forestå komplicerede udviklingsprocesser og varetage den vedvarende fokusering på, hvad der kan gøres bedre. Du vil kunne arbejde på Sort Bælte niveau.

Datoer for næste uddannelsesforløb i 2019.

13.03; 04.04; 15.05; 12.06; 22.08; 11.09; 08.10; 31.10; 11.11 og  03.12

Alle dage fra 9 -15.30

Sted:
Scandic Sydhavnen

Pris :
39.000 kr ekskl moms

Tilmeld dig her

På Lean Master uddannelse lærer du blandt andet:

  • At forstå og bruge mere avancerede Lean-principper og Lean-værktøjer til at udpege muligheder for optimering og forbedre arbejdsprocesser
  • At designe, implementere og vedligeholde Lean-programmer og projekter
  • At instruere andre i at tænke i Lean-principper og anvende Lean-værktøjer

Uddannelsen består af 10 moduler af én dags varighed og strækker sig over en periode på ca. et halvt år. Se programmet for nærmere detaljer om modulernes indhold. Mellem læringsmodulerne studerer du på egen hånd, besvarer multiple choice test og løser konkrete opgaver. I disse perioder har du mulighed for at deltage i e-learning, hvor du har adgang til ekstra undervisningsmateriale og kan sparre med dine medstuderende og din underviser.

Se nærmere program her

For at gennemføre og afslutte uddannelsen skal du udarbejde en certificeringsopgave, som er baseret på et konkret Lean-projekt i din egen organisation. Denne opgave arbejder du med mellem modulerne, og du får personlig rådgivning af din underviser svarende til en halv konsulentdag.
Hvis du vil vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte direktør Lars Tegl Rasmussen fra Kompetenceforum på tlf. 70 23 60 50.
Målgruppe:
Ledere og medarbejdere fra alle brancher og sektorer med  erfaring med Lean. For nærmere oplsyn ing kontakt Lars Tegl Rasmussen 7023 6050.

Kompetenceforum ApS. 
Den kreative Matrikel, Garnisonen 38  
4100 Ringsted Tlf. 7023 6050

  


 
© 2019 Kompetenceforum ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3
Designed by RTEAM