!-- Global site tag (gtag.js) - AdWords: 1071478885 -->
top

Om Kompetenceforum

Vi arbejder for at styrke velfærden og livskvaliteten gennem en Lean anvendelse af samfundets ressourcer. Vores mission er at give kompetencer til ledere og medarbejdere så de selv kan skabe Lean resultater i egen virksomhed.

Lars Tegl Rasmussen
Kompetenceforum

Kompetenceforum blev etableret 1. maj 2004 med fokus på organisations- og ledelsesudvikling. Allerede i foråret 2005 lancerede vi i samarbejde med det daværende Center for Produktivitet og Ledelse på Teknologisk Institut, en af de første Lean uddannelser i Danmark- Lean Agent® uddannelsen.
 
Lean Agent®uddannelsen har lige siden udgjort firmaets rygrad. Der er uddannet langt over 2.000 ledere og medarbejdere fra over 700 virksomheder, såvel offentlige som private.
 
Fra 2006 har Kompetenceforum alene fokuseret på formidling af kompetencer inden for Lean området. Vores tilgang er relativ unik, idet vi vil sikre at virksomhedere får kompetencer, så man selv kan forestå Lean arbejdet. Helt i tråd med Lean filosofien, hvor der er fokus på ejerskab og det lange seje træk.
 
Med fokus på Lean har Kompetenceforum gennem årene udviklet en række nye initiativer. Der er etableret nye uddannelser, nye læringsformer og nye faciliteter. Virksomheden har typisk været foregangsmand for nye tiltag. Vi var de første der arrangerede rejser til Japan, de første der kombinerede med E-Learning og de første, og eneste, der har et egentligt Lean Laboratorium - LeanLab® - hvor hovedvægten lægges på praktisk kompetenceudvikling.
 
I de kommende år vil Kompetenceforum fortsat være i front. Med fokus på Lean vil vi udvikle nye læringsformer, nye fleksible uddannelsesformer samt udvikle nye læringsfaciliteter. Alt sammen tilpasset morgendagens kunders forventninger og krav

Kompetenceforum ApS. 
Den kreative Matrikel, Garnisonen 38  
4100 Ringsted Tlf. 7023 6050

  


 
© 2019 Kompetenceforum ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3
Designed by RTEAM