top
Print side E-mail side 

Kaizen Tour til Japan

   "Udbyttet af denne tur har været utrolig givende for mig, hvor af inspiration bestod primært af LEAN træning i Do Jo med ”Mr. Toyota” der indeholdt en kombination af TPS gennemgang og øvelser, hvor min LEAN forståelse blev udfordret. Virksomhedsbesøgene, gav et rigtig godt blik for hvordan LEAN ser ud på japansk og hvordan kulturen virker med LEAN, f.eks. trænings Do Jo i produktionen. Transport og rejse på Japansk, gav et rigtig godt link til kulturen og forståelse for - hvor standardiseret japanerne er."
Tag på Kaizen Tour til Japan
Kompetenceforum tilbyder en helt unik mulighed for at opleve Lean i praksis i de omgivelser, hvor metoden blev skabt – på Toyota fabrikkerne i Japan..
Du møder Lean-eksperter, deltager i workshop, hvor du har lejlighed til at arbejde med Lean i praksis, og besøger virksomheder med mange års erfaring med løbende optimering af arbejdsprocesser.
Tidspunkt:
November  2017  dog også mulighed for andre tidspunkjter
Pris:
Kaizen Tour:   29.900.
Kaizen tour tilmeld dig her  
Kompetenceforums Kaizen Tour er en enestående chance for:
  • At opleve Lean praktiseret af førende eksperter – ved kilden
  • At opnå indsigt i Lean og metodens anvendelse og muligheder
  • At blive inspireret til eget arbejde med Lean
Vi starter med et introduktionsmøde i København. Her introduceres deltagerne til programmet og hinanden samtidig med, at man får et indblik i den japanske kultur og Japans aktuelle problem­stillinger. Herved får deltagerne en fælles platform til det egentlige besøg.
 
Kaizen Tour består af 4 elementer:
En Doujo - hvor du lærer at tænke Lean som japanerne
Virksomhedsbesøg - hvor du ser Lean i verdensklasse
Baggrundsbesøg - hvor du lærer historien og konteksten Lean er baseret på
Fra Gemba til Sensei - bearbejdning til egen hverdag

På Doujoen trænes man af erfarne japanske eksperter i at tænke i konkrete forbedringer. De japanske eksperter har alle leder- og Lean erfaring fra Toyota, og er på det nærmeste selv blevet oplært af Ohno. Mere autentisk kan det ikke blive. Det er vores erfaring, at deltagerne i Doujoen får helt ny erkendelse af, hvad det vil sige at arbejde med kontinuerlige forbedringer.

Virksomhedsbesøgene foregår typisk ved at besøget indledes med en general introduktion til virksomheden. Herefter er der en rundtur med mulighed for uddybning på områder, man føler er særlig interessante (tavler, Kanban, Andon osv). Besøgene afsluttes typisk med en QR runde med en leder.
De virksomheder, vi besøger, er udvalgt på baggrund af vores årelange erfaring med at arrangere Kaizen Tour, og de har til formål at vise verdens bedste Lean praktiseret. Virksomhederne kan variere fra Kaizen Tour til Kaizen Tour, da der er ganske stor efterspørgsel efter Lean ture på disse virksomheder, og besøgene først kan aftales ganske kort tid, før turen starter.
 
På den seneste Kaizen Tour besøgte vi eksempelvis:
  • Toyota Motomachi Plant, der er den ledende Lean fabrik i Toyota
  • Nissan Motors, med fokus på automatisering og kontinuerlige forbedringer
  • TOTO med fokus på en udbredt og intensiv tavleanvendelse
  • EMRON med fokus på brugen af Lean i forbindelse med inddragelse af handicappede
  • Tokai Shinei der er verdenskendt for sin konsekvente anvendelse af 5 S
  • Ziten Sushi, hvor leverancekæden  konsekvent efterlever leanprincipperne
Der er typisk 2 virksomhedsbesøg om dagen.
 
Baggrundsbesøgene har til formål at give deltagerne et indblik i udviklingen af Lean og den kontekst, det er sket i. Vi besøger Toyota Commemorative Museum, der er beliggende i de oprindelige bygninger, hvor Toyota startede med at producere spindemaskiner og væve. Her ser man med egne øjne firmaets fokusering på kontinuerlige forbedringer og automatisering fra de første dage op til nu. Endvidere besøger vi Toyota museet i Toyota City, hvor udviklingen af Lean værktøjer er i særlig fokus.

På Kaizen Tour bombarderes deltagerne med indtryk. Det er derfor vigtigt, at der undervejs er mulighed for refleksion - at komme fra Gemba til Sensei og oversætte indtrykkene til ens egen hverdag, og finde ind til, hvordan indtrykkene kan give ny viden, og hvordan den kan skabe værdi for dig og din organisation. For at sikre mulighed for dette er der hver dag indlagt en lille seance, hvor deltagerne i fællesskab kan reflektere over og perspektivere dagens indtryk. 

Prisen omfatter eneværelser, morgenmad, frokost, og middage ekskl en aften i forløbet. Derudover er fælles transportudgifter i Japan, sightseeing i Tokyo/Kyoto og alle udgifter i forbindelse med virksomhedsbesøg og undervisningsforløb inkluderet.. Du skal selv sørge for flytransport til Japan, og forsikringer. Direkte fly med SAS koster pt ca 6000 kr. Flybestillinger koordineres.

Andre tidspunkter for besøg.
Vores japanske samarbejdspartner afholder løbende Kaizen ture. Der vil derfor altid være mulig for at vi kan koble Jer/dig på en af disse. Man vil da kommme med en engelsktalende gruppe med et program der svare til ovenstående. Såfremt man er interesseret i dette  så kontakt Lars Tegl Rasmussen 70 23 6050 med henblik på nærmere oplysninger om tidspunkter

Sammenligning med andre tilbud. 
Vores nærmeste konkurrent på disse ture er Kaizen Institute. De tilbyder en kortere tur ( 5 dage), uden en Doujo og uden besøg i Tokyo til en pris af 6 .375  Euro = 44.074 kr.  Vi tilbyder en større pakke til en lavere pris.

Download Kaizen Tour pjece her.
Læs mere om workshop og virksomhedsbesøg her.
Læs om vores besøg på Tokai Shinei, hvor de har indført rengøring som virksomhedsfilosofi. 

Kompetenceforum ApS. 
Den kreative Matrikel, Garnisonen 38  
4100 Ringsted Tlf. 7023 6050

  


 
© 2017 Kompetenceforum ApS.
webshop.io Content Management System.
HTML5 / CSS3
//RTEAM LINK START Designed by RTEAM //RTEAM LINK END